reiki

Vad är Reiki?

Reiki – så mycket mer än ”bara” healing i den bemärkelse man oftast tänker på. Att lära sig Reiki innebär inte att man skall rädda hela världen genom handpåläggning. Det handlar om att man börjar med sig själv, blir medveten om sina tankar, som i sin tur blir handlingar, och som då blir ringar på vattnet. Genom att bli uppmärksam på våra tankar och känslor och hur vi uttrycker dessa, och hur det påverkar vår omgivning, kan vi ändra på stora delar i hur vi mår.

wellness-2758149_1920

Genom att lära sig Reiki kan vi förstå hur energi fungerar och hur man kan påverka den för att skapa helande i kropp och själ. Vi består av energi, allt består av energi. När vi lär oss hantera och förstå kan vi hela både oss själva och andra på ett naturligt sätt. Alla kan det här, alla gör redan det här, mer eller mindre omedvetet. Det är ingen speciell gåva som är några få förunnat. Det är det mest naturliga som finns hos alla levande varelser.

I den här bloggen delar jag mina erfarenheter som ReikiMaster, de tankar och funderingar som ständigt dyker upp, inte minst i de frågor jag får från de som jag fått förtroendet att vägleda i att lära sig Reiki. Vill du lära dig Reiki är du varmt välkommen att kontakta mig på asa@elvegard.se

Kommentera