Om Åsa

Jag gick min första Reikiutbildning 2005, och en ny värld öppnades! Det coola var att jag plötsligt insåg vad det var jag redan gjorde, det var som att äntligen få en manual på en apparat man meckat med länge och väl utan att riktigt ha kläm på vad och varför och hur den egentligen funkar.

Mina mediala färdigheter blev också plötsligt mer konkreta, jag blev medveten och kunde styra det som hände på ett helt annat sätt. Jag gick sedan alla tre steg i ganska rask takt och blev vad man kallar för ”ReikiMaster”. Men det betydde inte att jag var klar och kunde allt om Reiki, tvärtom, det var nu den verkliga resan började. Jag hade fått en grunduppsättning med verktyg som jag nu skulle lära mig förstå på ett djupare plan, lära mig använda, utveckla vidare och skaffa den enda riktigt sanna kunskapskällan: erfarenhet.

Efter flera års eget arbete som terapeut började jag utbilda andra genom att hålla kurser, och det är där jag själv håller mina kunskaper igång, fortsätter att utvecklas och får nya insikter och djup rikedom i mötena  med dom som valt att gå mina kurser, oavsett om det är fysiskt eller på distans.

DSC_0128.JPGMin målsättning är att sprida kunskapen om Reiki och energi på ett sätt som är lätt att ta till sig utan att det för den skull måste bli alltför abstrakt och flummigt. Fast det är inte så jäkla lätt alla gånger, för alla som lärt sig slås med jämna mellanrum av att det är ju fullkomligt magiskt! Så en fot i vetenskapen och en fot i det blå är väl en träffande beskrivning 😉

Jag arbetar idag på heltid med ”energi”. Jag är förutom Reiki Master utbildad hundinstruktör och hundpsykolog, aromaterapeut, akupressör TCM, djurkommunikatör och jobbar med medial vägledning. Jag håller kurser i de olika ämnena, vill du veta mer om mig och mina utbildningar kan du gå till min hemsida: www.elvegard.se

Åsa Elvegård